VIMAX Original
Di import dari Canada
(sila baca live conversation di bawah)
KOD PRODUK : TS-12Harga Biasa RM 295.00
Harga Tawaran Hebat lagi Terhad,
sekarang
RM 220.00
(Belanja Pos Percuma)
Tawaran ini akan dinaikkan ke harga asal setelah setelah stok tawaran habis


Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki.
100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.
Vimax terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti 
Epimedium Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya
Pil Herba No. 1 untuk para lelaki.
Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi
dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi.
Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja
untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.
Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN.
Dan ini adalah bersifat KEKAL.
Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL.

KHASIAT VIMAX

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang Vimax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik-teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu-tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz tambahan 1 inci-2 inci selepas mengamalkan pengambilan Vimax.


KANDUNGAN VIMAX
Vimax 100 % Herba Selamat

Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed
Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

Cayenne Fruit
Digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu
tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

Ginkgo
Kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China.
Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.

Saw Palmetto
Dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual.
Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.

Ginseng
Digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan. Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang.


Cara Pengambilan

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil sebiji pil sehari di waktu pagi dengan air.

Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda,
ambil sebiji pil 30 minit di sebelum bersama.


Isi Kandungan
1 botol = 30 kapsul


JANGKAAN KESAN VIMAX PADA ZAKAR

Minggu Pertama - Ke Empat

Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth).
Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang - jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax.
Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar
untuk kembali pada tahap terbaik.

Minggu Ke Lima - Ke Lapan

Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

Minggu Ke Sembilan dan berikutnya

Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

**Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

**Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.


BELI VIMAX DENGAN YAKIN

Memang diakui bahawa terdapat barangan Vimax palsu di pasaran Malaysia yang mungkin diimpot dari China.
Ingin kami nyatakan di sini bahawa Vimax kami adalah
Original Imported From Canada.

Sebenarnya TIDAK ada satu syarikat pun di Malaysia yang dilantik sebagai `SOLE DISTRIBUTOR' di Malaysia.
Buktinya adalah kami sendiri bertanyakan kepada syarikat tersebut.


Anda sendiri pun bebas untuk mengimpotnya dari Canada. Kami menyatakan hal ini kerana kami tidak mahu dituduh sebagai
pengedar Vimax palsu sedangkan kami mengimpotnya sendiri dari Canada.
Sila lihat sendiri produk yang berada di Canada, adakah produk mereka mempunyai hologram seperti yang didakwa oleh syarikat terbabit bahawa botol yang tidak mempunyai hologram adalah palsu. Tidak sekali-kali....mereka tidak mempunyai hologram dan hologram tersebut hanya dicetak di Malaysia!


SOLE DISTRIBUTOR bermaksud syarikat yang dilantik mengedarkan sesuatu produk dengan menyeluruh samada di negara tersebut atau region tesebut tanpa membenarkan syarikat-syarikat lain mengedarkan barang tersebut tetapi dengan syarat syarikat yang dilantik tersebut haruslah  mengimport dengan kuantiti yang AMAT BANYAK dan  berupaya untuk  mengedarkan ke seluruh region.

Apa yang kami ingin nyatakan di sini adalah kami juga merupakan pengimpot Vimax dari Canada dan hanya sebuah syarikat yang ingin mengedarkan barangan Vimax dengan persaingan yang sihat di dalam arus perniagaan di Malaysia dan kami tidak dapat menerima tuduhan liar yang mengatakan kami pengedar palsu hanya kerana kami menjual dengan harga yang lebih murah dan mampu milik oleh penduduk di Malaysia (juga harga yang berpatutan kepada pengedar tanpa perlu mengeluarkan modal yang terlalu banyak).       

~TERIMAKASIH KERANA BERPELUANG BERURUSAN DENGAN ANDA~
~KUNJUNGAN ANDA KE LAMAN WEB KAMI AMAT KAMI HARGAI~